DE DOMEINNAAM DIE U ZOEKT IS DOOR ONS GEREGISTREERD.

Domeinnaam overnemen
Er zijn verschillende mogelijkheden om de door u geraadpleegde domeinnaam voor uw doeleinden te kunnen gebruiken.

1. Overname
U wordt tegen een vergoeding eigenaar van de domeinnaam.

2. Huur
U betaald een marktconform maandelijks tarief. Bij huur heeft u niet de eenmalige hoge kosten, maar u profiteert van een laag maandelijks huurtarief.

WAT IS DE WAARDE VAN EEN DOMEINNAAM?

De waarde van een domeinnaam wordt door de volgende factoren bepaald:

Spontane bezoekers die op een domeinnaam afkomen
Algemene namen of bekende namen van bedrijven zullen spontane bezoekers opleveren die in de betreffende producten, diensten of bedrijven geïnteresseerd zijn. Deze bezoekers zijn blijkbaar doelgericht naar iets op zoek, en hebben daartoe bewust een domeinnaam ingetikt. Een unieke kans op een nieuwe klant!

Kans op hoge positie in zoekmachines
U wilt natuurlijk gevonden worden als potentiële klanten bepaalde trefwoorden intikken in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, Ilse, enz. De volgorde van de zoekresultaten wordt bepaald door diverse factoren, waarbij de domeinnaam vaak een beslissende invloed heeft. De domeinnaam die overeen komt met het gezochte trefwoord zal een grote kans geven op een toppositie in de resultaten, dus veel extra klanten opleveren!

Kan de naam goed onthouden worden?
Een algemene productnaam zal als domeinnaam veel beter onthouden worden dan een bedrijfsnaam. Ook kan de naam veel eenvoudiger in een gesprek of telefonisch doorgegeven worden, zonder verwarring over de schrijfwijze.

Waarde neemt toe na gebruik
Als een domeinnaam gebruikt wordt zullen steeds meer mensen de naam gaan kennen. Ook zullen er vaak links naar de naam op websites voorkomen, of wordt de naam in andere publicaties genoemd. De naam wordt ‘bekend’, waardoor de waarde zal stijgen.

Neem met ons contact op voor meer informatie.